The Think Tilin - I Know A Place

Date night

Posted May 18, 2018, 2:50 p.m. By tilin

I helgen så var jag och min kille ute på date night. Det var så mysigt, det är verkligen en klyscha men alltså man behöver verkligen date nights. Det spelar inte någon roll hur mycket man träffas ändå, man behöver gå ut och äta eller dricka drinkar eller vad som helst. Göra något som inte är så vardaglig. Klä upp sig lite. Vara lite nervös. Vara någonstans annat än i hemmet. Och att vara ensamma så att man faktiskt kan prata öppet om saker utan att behöva ta hänsyn till massa andra människor, som kanske inte alls bryr sig om vad man säger och vill prata om något annat eller som bryr sig men man kanske inte vill att deras öron ska höra det man har att säga. 

Vi gick i alla fall ut till vår favorit bar som inte ligger alldeles för långt bort från där jag bor. Ibland tycker jag att det kan vara svårt att hitta en bar som har bra liveband i stockholm, men denna baren har alltid superbra  livemusik, jag tror att det är den största anledningen till att vi älskar att gå dit så mycket. Vi båda är ju väldigt musik intresserade och receptet för en lyckad kväll stavas ´bra musik´. 

När jag bodde i göteborg tyckte jag alltid att det var så enkelt att hitta bra liveband som spelade lite här och där. kanske beror de på att jag var mycket yngre då och kanske inte alls lika kräsen som jag är nu, eller också så har göteborg en bättre kultur när det kommer till livemusik på uteställen. Det känns som att det är mer trubadurer och lite mer intima shower där än vad det är här i stockholm där allt ska vara så stort och modernt hela tiden. Nästa date night får bli i göteborg!